Piti tuossa vielä edellisessä postauksessa sanoa että esitys meni hyvin ja että esiinnyin kuumeessa ja flunssaisena. Se peijooni, flunssa siis, iski edellisenä yönä ja perjantai aamuna olo oli jokseenkin kaamea.

Viikonloppu meni lepäillessä, töistäkin jouduin olemaan poissa, vaikka näin opiskelijalle nuo viikonloppuvuorot olisivat tuiki tarpeellisia.

Ihan toimetonna kun en oikein osaa olla, niin aivot narikkaan puuhiksi tein parvekkeen muratille amppelin vanhoista matonkuteista, joita olin jo aiemmin kirpputorilta ostanut varastoon. Viherkasvitkin saivat paljon ravinteikasta puhetta osakseen.

amppeli.jpg

Sunnuntaina, äitienpäivänä, koko lapsi kolmikkomme tuli tortilla ainesten, kukkien ja lahjojen kanssa käymään ja vietimme mukavan iltapäivän yhdessä vanhoja muistellen ja nauraen.

Ilma ulkona oli sunnuntaina upea ja ulos oli pakko päästä edes hetkeksi flunssa tai ei, niinpä lähdin koirien kanssa pienellä kävelylenkille ja samalla kuvailin keväisiä luonnonihmeitä. Joka vuosi tarkkailen luontoa, mutta tänä keväänä huomaan paljon asioita, joihin ennen ei vain ole tullut kiinnitettyä huomiota. Kiitos koulun ja opiskelun, näen asioita uudesta perspektiivistä.

itienp%C3%A4iv%C3%A4%20sona.jpgitienp%C3%A4iv%C3%A4%20anni.jpgvaahtera.jpgvihre%C3%A4%C3%A4.jpglepp%C3%A4kerttu.jpgomena.jpgk%C3%A4enkaalikukkii2.jpg